Angol

Manapság már nem kérdés, hogy mennyire fontos az idegen nyelvek ismerete. Ennek elsajátítását minél korábban érdemes elkezdeni. Azonban az érdemi oktatással javasolt megvárni, amíg ki nem alakul a gyermekek fogalmi gondolkodása és tiszta anyanyelvi beszéde.

Intézményeinkben a legelterjedtebb világnyelv, az angol oktatását tűztük ki célul. Már a bölcsisek is megkezdhetik az ismerkedést az angol nyelv hangzásbeli különbségeivel. A nagyobbak, a 4-7 évesek már heti három alkalommal “tanulhatják” a nyelvet.

A 45 perces órákat egy nagyon kedves nyelvoktató óvodapedagógus tartja, aki kizárólag angolul kommunikál a gyerekekkel, megteremtve ezzel az anyanyelvi környezetet erre az időre. Modern és tradicionális dalok, mondókák, mesék segítségével ismerkednek a gyerekek az angol nyelvvel. Tapasztalt pedagógusként az óvodás korosztály igényeit szem előtt tartva építi fel a foglalkozásokat, melyek tematikája a kicsiknél és a nagyoknál is alkalmazkodik az óvoda éves tantervének menetéhez. Sok mozgással, játékkal, a gyerekek észrevétlenül sajátítják el az új nyelvet , ugyanúgy ahogy a magyart az óvodai foglalkozásokon.

A szülők folyamatosan nyomon követhetik az órákon feldolgozott és elsajátított ismeretanyagot, kedvük szerint ismételhetik át otthon is gyermekükkel, segítve ezzel az ismeretek elmélyülését, tudássá alakulását.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram