Bölcsöde

Bölcsődénk működési formája családi napközi, mely Budapesten a XVI. kerületben, Ó-Mátyásföldön, a Mátra utca 6 szám alatt található. A Veres Péter úthoz közel, attól mégis elég távol helyezkedik el, hogy a gyerekek csendes, friss levegőjű közegben lehessenek. Az utcát újonnan aszfaltozták, a parkolás a ház előtt kényelmesen megoldható.
Az ingatlan 1080 nm2-es telken fekszik, mely nagyon tágas. A hátsó kertben helyezkedik el az újonnan kialakított EU-s szabályoknak megfelelő játszótér hintával, csúszdával, két fajta mászókával, homokozóval. Építettünk egy kis viakoloros utat, melyen a gyerekek körbemotorozhatják a játékokat. A kertben található még egy egyedi kialakítású kis faház is, mely a hozzánk járó gyerekek nagy kedvence. Az elő és oldalkert zöld növényei dekoratívak,”gyerekbiztosak” .
Az épület több mint 100 nm2 hasznos alapterületű. Két csoportszobát alakítottunk ki benne, melyek egyenként 25 nm2-esek és minden bölcsődei és óvodai igénynek magasan megfelelnek. A csoportszobák a legjobb tudásunk szerint lettek berendezve sokféle fejlesztő és egyéb játékokkal. A mosdóhelyiség a kicsik igényeinek és méretüknek megfelelően lett kialakítva, kis wc-vel és kis mosdóval. Az öltöző tágas, barátságos, bőven van hely az érkező szülőknek és gyerekeknek használni, ide helyeztük praktikus okokból a pelenkázót is. Az egyéb kiszolgáló helyiségek kialakításánál fő szempontunk volt az igényesség és a helykihasználás a gyerekek élettereinek javára.
Bölcsődénket évszakonként és ünnepek szerint változó, hangulatos díszítés teszi még barátságosabbá a hozzánk járók és a látogatóink számára.

Megközelítés

Pontos cím, térkép, telefonszá, email és közösségi média.

Nagyhalacska

Alapítványi óvoda és bölcsöde
KAPCSOLAT
Óvoda: 1165 Budapest, Diósy Lajos u. 12.
Bölcsőde: 1165 Budapest, Mátra u. 6. 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram